7 Ser jeg vil bære bedst nu fra BCBGMAXAZRIA Efterår 2013

New York Fashion Week er officielt begyndt, såvel som jeg allerede har fået et par shows under mit bælte. Nogle samlinger skiller sig fra hinanden, såvel som vi bringer dig nyheder fra teltene i løbet af ugen. Jeg ser altid frem til BCBGMAXAZRIA -showet specifikt, da jeg er komfortabel såvel som bekendt med brandets look, men Max såvel som Lubov har en metode til at forblive tro mod mærket, mens jeg genopfinder sig selv hver sæson.

BCBGMAXAZRIA Efterår 2013 kan være min foretrukne samling af deres til dato, hovedsageligt da jeg praktisk talt føler, at det var specielt produceret mig. Motivationen kom fra designet af Istanbul parret med Boho -stilen af ​​sigøjnerne i Sydeuropa sammen med kunstværker af moderne kunstner Phil Frost. Slutresultatet er en eklektisk blanding af bærbart cool-girl tøj med tyrkiske berøringer, faktisk toppet af cashmere beanies på hver model. Fra lårhøje læderstøvler til store jakker for at skifte kjoler, var kvinden, der kan lide at kjole på trend, dog være behagelig, da denne samling blev designet.

Det var vanskeligt at indsnævre, da jeg vil have over 90% af samlingen, men lige her er 7 look fra det show, jeg vil bære bedst nu.

Indigo Print kjole såvel som Navy Parka
Jeg kan godt lide den indigo-trykte patch-silke kjole, uanset hvor meget vigtigere er, marinen quiltet Parka ser meget trendy såvel som behageligt ud. For at give påklædningen lidt sass skal du vise stop sorte firben lår høje støvler såvel som en trækul beanie afsluttet fra ensemblet. Dette var åbningsudseende såvel som fra dette øjeblik, jeg var tilsluttet.

Silke Burnout Print kjole med Black Parka
Dette kan være mit foretrukne look fra samlingen; Det er så bærbart såvel som mig, at jeg vil nå ud på skærmen såvel som at trække hvert stykke ud for at bære nu. Indigo Silk Burnout-Print-kjole, parret med den sorte Nylon Parka, er ideel til daglig slid, men den sorte stemplede firbenlårbagager såvel som Navy cashmere beanie virkelig forstærker udseendet.

Combo Silk Crepe Print kjole såvel som marinebase baseball jakke
Denne læderjakke er hvad som helst – sporty, dog med feminine berøringer. Endnu en sort såvel som marineblå combo print kjole accenter udseendet. Mønsteret fortsætter med lårhøje støvler såvel som en cashmere beanie.

Cashmere beskåret sweatshirt med en kombinationspelsvest
Dette look er bananer, B-A-N-A-N-A-S. Kanaliserer Rachel Zoe, en meget lang sort/talkumskombo-pels vest modregner en behagelig udseende cashmere sweatshirt ovenpå en skiftkjole.

Port læder trapeze top såvel som a-line nederdel
Når man tager læder til det næste niveau, er denne laserskårne top såvel som nederdel meget high-fashion, såvel som jeg kan lide den dybe rød/brun, der er parret med sorte støvler såvel som et fremragende satchel.

Mocha cashmere sweatshirt med olivenlæder beskåret kappe
Jeg handler om lagdeling, bcbgmaxazria viser dig nøjagtigt, hvordan du gør det godt. Jeg forstår ikke, at jeg måske trækker dette af, men jeg vil desperat prøve. Fra kjolen som udgangspunkt, til cashmere-sweater, til bh-over-top, til læderskæret kappe, graver jeg dette ensemble.

Talc læder baseball jakke med satin ryg crepe skift kjole
Jeg kan godt lide et vintersæson hvidt ensemble, såvel som dette er bedst op i min gyde med et luxe håndtag en baseballjakke såvel som feminin silkeskiftkjole. Desuden elsker jeg toffee-stemplet-lizard lårstøvler såvel som elfenben cashmere beanie.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.