De 10 bedste berømthedspose øjeblikke af efteråret 2013

Vi nyder, hvad berømtheder har på sig og bærer gennem hver sæson, men efteråret 2013 syntes at bringe en hurtig tilbagevenden til form for celeb fashionistas, efter en blæsende, ubekymret og blomsterposeposer. New York Fashion Week i september minder altid celebs om at kaste deres mode-troskab igen og finde nye mærker til tout/tote. Du skulle tro, at det ikke ville være en let opgave at finde de 10 bedste berømthedspose -øjeblikke i sæsonen.

Celeb Bag-watching er min vigtigste koncert-jeg har set hundreder af celeb/taske kombinationer i de sidste flere måneder. Men da det var tid til at vælge mine foretrukne valg af celeb -taske af sæsonen, var jeg bedøvet af, hvor langt disse ti stod ud fra mængden. Poserne, der udgør denne liste, repræsenterer en lang række håndtaskebehov, fra bæring-alt-alt-totes til fuld-on-fest-tid-koblinger.

Jeg ved, en Birkin. Jeg er lige så chokeret som du er. Hvis du læser mine celeb -artikler regelmæssigt, ved du, at Birkins ikke er nøjagtigt min kop te. Mens de meget mere elegante sorter kan være ret lette på øjnene, har Birkins altid virket en lille en-note for mig. Men jeg var chokeret, da jeg så Katy Perry, klædt i hendes hyggelige afslappede vintertid bedst, med hendes lille 30 cm Hermes Birkin. Den mindre størrelse får posen til at virke, godt, sød og noget, tør jeg sige den, beskeden? (Jeg tror stadig, det ville være meget cuter til halvdelen af ​​prisen.)

Sig hvad du vil om Reese Witherspoon, men kvinden har udsøgt smag i poser. Dette Reed Krakoff Atlantique Bionic Tiny Tote virker temmelig uskadeligt ved første glimt, men af ​​en eller anden grund klæber det virkelig sammen med dig. Selvom posens silhuet er en smule, der minder om andre mærker design, giver den rodede Reed Krakoff -detaljer det nok oomph til at gøre det til et øjeblik.

Ja, det er Katy Perry igen. Katy får ikke en, men to af vores bedste taske -øjeblikke takket være denne lysegule Olympia Le Tan Dictionary Book Clutch. Katys taske -kollektion er temmelig eklektisk, og (overraskelse, overraskelse) Der er en masse overlapning i vores håndtaskepræferencer. Jeg er kun en ydmyg freelance -forfatter, og der er dyrebare få poser, som jeg kunne retfærdiggøre at bruge over en storslået på, men en unik, Limited Edition Olympia Le Tan Book Hold er temmelig høj på min liste.

Jeg har en frygtelig hemmelighed. Jeg kan godt lide Kim Kardashians hele tøj her. Men jeg elsker den fantastiske blågrå Bottega Veneta Crocodile Carry Pose. Det formidler en vis grad af klasse, selv når Kims klassekvotient i bedste fald er … tvivlsom. Lad pladen vise, at der er en taske, der kan få en bomuldsafgrøde til at se klassisk ud på en eller anden måde. Det eksisterer.

Denne skøre-dyre, skøre eksklusive Chanel Hold var sandsynligvis det mest tydelige valg for vores top ti. Jessica Biel’s fantastiske Chanel Pearl Lego Hold er så sjælden, vi gætter, at dens pris er et sted i det fem figurinterval. Jessica tog temmelig modigt en beslutning om at bære sit greb med et stort lille nummer fra Chanels Resort 2014 -kollektion på en frysende aften i begyndelsen af ​​november, men jeg tror, ​​at kombinationen af ​​LEGO hold og resort -slid giver en fantastisk velgørenhedsgalla -tøj.

I et par uger, der var samtidig med udgivelsen af ​​hendes nyeste album, var Lady Gaga overalt. Hver offentlig optræden involverede et dramatisk nyt look, der var betydeligt forskelligt fra det, der gik forud for det. Dette var en af ​​mine favoritter, generelt på grund af det bizarro -hovedstykke og den fantastiske Alexander McQueen Heroine Honeycomb -taske. Vi giver det en runde med entusiastisk bifald, bifald bifald….

Interessant nok lavede Alessandra Ambrosio vores sommer top ti med en anden Michael Kors -taske. Dette ensemble er verdener væk fra hendes sommer-shorts og afgrøde top-det er meget supermodel forretningssammenhæng. Denne kalvhårpanelerede Michael Kors Miranda-tote repræsenterer også en af ​​de mest omkostningseffektive poser på listen, FYI.

Hvis du har hørt en masse brummer om denne taske, er den med god grund – Mansur Gavriel Bucket Bag er en udsøgt lavet taske, især til dens prispoint. Det er et fantastisk valg af hverdagens håndtaske, og at klassisk form vælger alt fra gymnastikstøj til festkjoler. Kirsten Dunst ser bestemt ud til at være enig.

Sandheden har jeg ikke emblazoneret mit navn eller initialer på noget i betragtning af at min blå mellemskole L.L. Bean -rygsæk. Jeg er normalt ikke en meget prangende gal, men denne glitrende Edie Parker Flavia holder får mig til at ønske at bære paljetter, farve mit hår blondine og få et par små hunde af forskellige legetøjskæledyrs hundeacer. I det væsentlige vil jeg ændre alt om min livsstil for at matche Nicky Hiltons kobling. (Det er ikke lavt. Det er bare en dedikation til stil. OK, det er slags lavt.)

Jeg har talt lidt om “hverdagsposer” i løbet af denne liste, men instruktørborough -tasken er sådan en vigtig mulighed for hverdagspose, jeg er chokeret over, at vi ikke alle ejer en endnu. Borough -tasken er overkommelig, den kommer i en lang række farver og størrelser, og helt ærligt, hvis det er godt nok for Sarah Jessica Parker, er det godt nok for mig. slutningen af ​​StoRy.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.