Galleri: dybtgående se på Ferragamo Resort for 2012

Jeg har aldrig delt min oplevelse af Salvatore Ferragamo Resort 2012-show med dig. Skam over mig, da det var faldet død smuk, den type smukke, der fik mig til at klemme mig selv for at se, om det, jeg oplevede, var en drøm. Afholdt på James B. Fight It Out Mansion, dette var den allerførste gang Ferragamo har vist i NYC såvel som mange stjerner såvel som modeinsidere var til stede. Paparazzierne var ude i fuld styrke og forsøgte at fotografere ligesom Eva Mendes, Emma Roberts, Minka Kelly såvel som mere. Jeg nød også grundigt stjernen, der spottede, men selve showet var det, jeg var der for så godt, som det var betagende.

Da musikken begyndte, begyndte designene deres gåtur med palæet såvel som samlingen mindede os om, at udvej handler om chic. Blå, hvid såvel som sølv overtog landingsbanen såvel som i tyve minutter kunne jeg ikke huske, hvor jeg var så godt, som blev transporteret til feriestedet Ferragamo.

Et par dage efter præsentationen gik vi til showroom for at se igen såvel som jeg var i stand til at se alle produkterne på tæt hold. Vlad tog detaljerede billeder, der fanger den sande skønhed i hvert stykke. Når linjen rammer butikker, skal du opdage en metode til at se den i hele hele såvel som at gøre det muligt for dig selv at blive transporteret til verden af ​​Ferragamo Resort også.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.